Warning: The URL http://boxyupdates.com/get/?action=get_metadata&slug=booked&checking_for_updates=1&installed_version=2.4.3 does not point to a valid plugin metadata file. HTTP response code is 409 (expected: 200) in /var/www/html/thedungeon/wp-content/plugins/booked/includes/updates/plugin-update-checker.php on line 245
Reteta cadou de Paște - The Dungeon
Reteta cadou de Paște

Știm că și ție îți e dor de jocurile noastre de escape room și că îți plac puzzle-urile. De asta, vrem să îți oferim un cadou de sărbători. Jocul nostru, ”Candy Shop” ne-a inspirat să creăm o rețetă delicioasă pentru adulți, familii sau pentru copilul din tine. Fiindcă ne plac dulciurile și puzzle-urile, am creat o rețetă de ”Bombițe de ciocolată” pe care o poți rezolva și de ce nu, chiar pregăti împreună cu cei dragi.

Ia o foaie de hârtie, un pix sau creioane colorate și treci la treabă. Îți garantăm cel puțin 30 de minute de distracție și pus mintea și atenția la contribuție. Iar la final, dacă ți-am făcut poftă, folosește ingredientele descoperite și recreează chiar tu deliciosul desert. E super simplu de făcut, dar nu chiar atât de simplu de rezolvat.

Apasă pe butonul ”Vreau cadoul!” și bucură-te de puzzle-uri. Ți le vom trimite în căsuța de email cât ai zice ”Bombă!”.

În cazul în care nu apare in Inbox, te rugăm să verifici și căsuța Spam.

Vreau cadoul!

Trimite link către:

ro_RO