fbpx

B.R.U.C.E. Saves Christmas

Dificultate
2-6
Jucători
60
Minute

Veniți, veniți și ascultați, am o poveste de spus. Povestea începe chiar aici într-un ținut festiv, unde totul nu e cum ar trebui să fie …
Anul este 2020. Moșul a fost răpit și cu Crăciunul în pericol, elfii au nevoie de un plan.
Ei îl angajează pe B.R.U.C.E. – un droid de cercetare experimentală șomer, care a fost recalificat recent ca detectiv privat … un detectiv privat cu abilități de a rezolva criminalitatea și de a spune glume foarte proaste.

Cine se află în spatele ticălosului cunoscut doar sub numele de „Mutră de curcan”? ÃŽl va găsi B.R.U.C.E. la timp pe Moș pentru a salva Crăciunul? Va putea cineva să tolereze glumele teribile ale lui B.R.U.C.E.? Află răspunsul la aceste întrebări și multe altele, în aventura uimitoare a jocului de escape room online, B.R.U.C.E. Saves Christmas! Distracție garantată pentru o oră.

B.R.U.C.E. Saves Christmas este noul escape room online, amuzant și îmbrăcat în straie de sărbătoare. Preia controlul inteligentului robot B.R.U.C.E. în timp ce investighează răpirea lui Moș Crăciun. Lucrați ca o echipă pentru a rezolva puzzle-uri, a aduna probe și a elimina suspecții, în căutarea voastră de a afla cine l-a răpit pe Moș Crăciun. Folosiți Zoom/Discord/Facebook rooms și sistemul special de joc sincronizat, pentru a lucra împreună în timp real și a vedea ce văd colegii tăi de echipă!

Cumpără cheia de acces, urmează instrucțiunile și distrează-te cu prietenii oricând poftești. Nu ai nevoie de o rezervare!

Joc disponibil doar în limba engleză.

Citește mai multe detalii despre joc aici: Bruce saves Christmas

ro_RO