fbpx

Online Escape Room – Sector X: The B.R.U.C.E. Project

Dificultate
4-6
Jucători
90
Minute

Renumitul savant Dr. Wilder Sr., moare tragic după ce o săritură de rutină într-o altă dimensiune a mers prost. Nu a mai rămas nimic din el, decât un creier într-un rezervor cu lichid. Fiul său, Wilder Jr., alias Benji, este hotărât să reînvie geniul tatălui său și astfel începe proiectul B.R.U.C.E. Planul? Să creeze un robot care poate fi controlat de o minte umană.

Lucrările sunt finalizate la prototip. Pentru a se asigura că robotul poate susține imensa putere a creierului tatălui său, Benji adună echipe de recruți din întreaga lume pentru a accesa de la distanță capul robotului și pentru a-i testa capacitatea.

Acum începe faza finală a testării. Droidul este transferat dr.-ului Dirk Banana pentru a putea fi depus în camera sa de testare holografică experimentală. Sunt două capete mai bune decât unul? Este într-adevăr trei numărul magic? Vor funcționa aceste minți magnifice ca o unitate coezivă sau toate lucrările lui Benji au fost în zadar … Este timpul să afli, pe măsură ce explorezi „Sectorul X”.

Sector X: The B.R.U.C.E. PROJECT e un joc de escape room online, ce poate fi jucat de oriunde, folosind internetul. E un joc de cooperare, ce se sincronizează pe toate dispozitivele voastre. Garantăm cel puțin 90 de minue de distracție!

Află mai multe detalii aici

 

ro_RO