Warning: The URL http://boxyupdates.com/get/?action=get_metadata&slug=booked&checking_for_updates=1&installed_version=2.4.3 does not point to a valid plugin metadata file. HTTP response code is 409 (expected: 200) in /var/www/html/thedungeon/wp-content/plugins/booked/includes/updates/plugin-update-checker.php on line 245
Escape room online – Sector X: The B.R.U.C.E. Project - The Dungeon
Escape room online – Sector X: The B.R.U.C.E. Project

Joaca un escape room online, alături de cei dragi, oriunde s-ar afla!

Vreau acces la JOC

De ce să te joci Sector X: The B.R.U.C.E. Project?

Te joci împreună cu prietenii, din confortul locuinței. Jocul de escape room online este destinat echipelor de 2-6 persoane, fiecare jucător se va conecta de pe dispozitivul propriu la camera de joc.

Alege Partea 1 sau Partea 2. Sau joacă-le pe ambele!

Joacă împreună!

Adună-ți echipa, comunică prin rețeaua favorită, folosește-te de logică și creativitate. E ca un escape room real!

Ghidează-l pe B.R.U.C.E.

Activează cheia, explorează Sectorul X alături de roboțelul B.R.U.C.E., rezolvă puzzle-uri și sărbătorește victoria!

escape room online SX
escape room online SX1
Experiență sincronizată

Manevrează elementele, rezolvă puzzle-uri interactive, într-un joc ce sincronizează în timp real activitatea echipei.

Conexiune

Petreci timp cu prietenii sau familia, din confortul casei tale. Conectează-te cu cei dragi, oriunde s-ar afla.

escape room online SX2
Escape room online
Un nou tip de aventură

Ai o nouă activitate de petrecere a timpului liber, una interactivă si sigură.

Colaborare

Te distrezi, in timp ce iti folosești logica, creativitatea și umorul. Comunică și colaborează cu ceilalți, ca să reușești!

Povestea jocului de escape room online

Cine e B.R.U.C.E.?

Renumitul savant Dr. Wilder Sr., moare tragic după ce o săritură de rutină într-o altă dimensiune a mers prost. Nu a mai rămas nimic din el, decât un creier într-un rezervor cu lichid. Fiul său, Wilder Jr., alias Benji, este hotărât să reînvie geniul tatălui său și astfel începe proiectul B.R.U.C.E. Planul? Să creeze un robot care poate fi controlat de o minte umană.

Gata de testare?

Lucrările sunt finalizate la prototip. Pentru a se asigura că robotul poate susține imensa putere a creierului tatălui său, Benji adună echipe de recruți din întreaga lume pentru a accesa de la distanță capul robotului și pentru a-i testa capacitatea.

Începe aventura!

Acum începe faza finală a testării. Droidul este transferat dr.-ului Dirk Banana pentru a putea fi depus în camera sa de testare holografică experimentală. Sunt două capete mai bune decât unul? Este într-adevăr trei numărul magic? Vor funcționa aceste minți magnifice ca o unitate coezivă sau toate lucrările lui Benji au fost în zadar … Este timpul să afli, pe măsură ce explorezi „Sectorul X”.

Cum funcționează jocul de escape room online?


Sector X: The B.R.U.C.E. PROJECT e un joc de escape room online, ce poate fi jucat de oriunde, folosind internetul. E un joc de cooperare, ce se sincronizează pe toate dispozitivele voastre. Garantăm cel puțin 60 de minue de distracție!

Cumpără cheia de acces

Această cheie este valabilă pentru o echipă de jucători de până la 6 persoane (4 este numărul optim).

Formează echipa

Formează echipa și conectați-vă prin rețeaua de comunicare favorită: Skype, Zoom, whatsapp, etc. Jocul necesită comunicare și cooperare.

Activează cheia

Accesează linkul din emailul de confirmare și introdu cheia de licență. O dată activată, aceasta este valabila 24 de ore.

Urmează instrucțiunile

Urmează instrucțiunile de pe ecran, pentru a configura camera ta de joc.

Enjoy!

Rezolvă jocul în 60 de minute, daca poți! Chiar dacă ai depășit timpul, poți continua jocul pentru a-l finaliza.

Notă

Jocul este proiectat pentru a fi jucat pe internet și necesita sincronizare. De aceea, recomandăm o conexiune puternică la internet


Au testat și un review ne-au lăsat

Sector X: The B.R.U.C.E. PROJECT e un joc de escape room online, ce poate fi jucat de oriunde, folosind internetul. E un joc de cooperare, ce se sincronizează pe toate dispozitivele voastre. Garantăm cel puțin 60 de minue de distracție!

A game that's highly entartaining. Better play it with more friends. Anyone from the team cand click and try puzzles. Highly recommend it. Will wait for future versions.
Andreea
O modalitate excelentă de a petrece timp de calitate cu prietenii, la distanță. Am rezolvat puzzle-uri, am râs și ne-am simțit foarte bine. Recomand tuturor!
Radu
M-am distrat super tare! Am fost doar 3 jucători, dar a fost echipa perfectă. Puzzle-urile sunt variate, bine gandite, iar roboțelul care face glume a fost deliciul jocului.
Dorina
The interface is a one way trip to the past but don't let that fool you into bailing before trying. I can assure you will be very pleasantly surprised. Great way of passing virtual time with friends.
Maria

FAQ – Întrebări frecvente

Ei au întrebat, noi am răspuns

Jocul este perfect pentru tine dacă: ✔️ Ești un entuziast al jocurilor de escape room, brain teaserelor și jocurilor inteligente. ✔️Ai jucat toate jocurile din oraș și cauți ceva nou. ✔️ Încă nu știi exact ce e un escape room live (în persoană) și vrei să testezi unul online, la un preț mai mic. ✔️ Lucrezi de acasă și vrei să socializezi cu prietenii într-un mod inteligent. ✔️ Compania la care lucrezi nu mai investește în team building-uri, dar vrei să-i oferi echipei tale o experiență distractivă la un cost mic ✔️ Ai o problemă de sănătate și nu vrei să riști să te deplasezi într-un centru de distracții. ✔️ Vrei să păstrezi distanța legală față de prieteni/familie/colegi, dar vrei să îi simți și aproape. ✔️ Cauți să te conectezi cu prietenii tăi din toata lumea și să faceți o activitate împreună. ✔️ Nu în ultimul rând, vrei să sprijini o afacere locală.
✔️ Cumpără cheia de acces – este valabilă pentru o echipă de jucători de până la 6 persoane. ✔️ Joci când vrei – cheia o activezi oricând doresti, preferabil chiar înainte să începeți jocul. Aceasta e valabila 24 de ore de la activare. ✔️ Formează echipa – de data aceasta îi aduni în mediul online, prin rețeaua favorită (Skype, Zoom, WhatsApp) ✔️ Activează cheia – deși durata jocului este de 60-90 de minute, ai timp berechet să termini jocul în ritmul tău (cheia e valabilă 24 de ore de la activare). ✔️ Urmează instrucțiunile – vei primi un email cu instrucțiuni pentru a seta camera privată de joc. Citește-le cu atenție. ✔️ Explorează Sector X – rezolvă puzzle-uri alături de roboțelul BRUCE și acesta te va răsplăti cu glume la finalul nivelului ✔️ Comunică, cooperează și colaborează – acesta e secretul jocului. Joacă cu tot entuziasmul, râde, glumește și distrează-te cu prietenii ✔️ Urmărește timerul – dar nu te stresa; spre deosebire de un escape room normal, acesta nu merge în jos, ci în sus. ✔️ Apasă vuvuzela – și sărbătorește victoria! ❤️ Bonus tip 1: Dacă ești time management freak sau pur și simplu ții la reputația echipei și vrei să termini jocul într-un timp cât mai scurt, te sfătuim să notezi indiciile pe foaie sau să faci screenshots, pentru a nu te întoarce în joc pentru indicii. Exact ca la un joc real! ❤️ Bonus tip 2: Recomandăm să purtați căști, pentru a nu se crea microfonie.
1. Îl poți juca de acasă și economisești timp (nu te mai deplasezi). 🚫🚗 2. Socializezi cu prietenii în timp ce vă vedeți pe camere. 💻 3. Rezolvi puzzle-uri interactive ce necesită coordonare. 💡 4. Hint system – chiar daca te blochezi, vei primi indicii. 🧩 5. Păstrezi distanța, dar ești aproape de prieteni. 📏 6. Parcurgi 5 nivele de dificultate diferită. 🎚️ 7. Te distrezi în timp ce roboțelul spune glume. 🤖 8. Apasă vuvuzela și sărbătorește victoria! 📢 9. Îl joci cu prietenii, oriunde în lume: jocul e disponibil in limbile engleză, franceză și germană. 🏴󠁧󠁢 10. Petreci timp de calitate cu prietenii. Vă creați propria cameră de joc virtuală. 👪 11. Cumperi cheia de acces și o folosești când vrei tu. Aceasta e valabilă 24 de ore de la activare. ⏲️ 12. Recomandare: joacă Sector X cu maxim 6 prieteni într-o experiență sincronizată. 🔁
Cumpără în siguranță, folosind Netopia Payments. Odată achiziționat jocul, vei primi un email de confirmare, împreună cu instrucțiuni și cheia de activare a jocului. Pentru orice nelămurire, nu ezita să ne contactezi telefonic sau pe email.
Jocul poate fi rezolvat în maxim 60 de minute, fără indicii, de către cei mai experimentați. Pentru cei începători, jocul durează între 90-120 de minute, fără indicii.
Roboțelul B.R.U.C.E. vă asistă în timpul jocului și vă oferă indicii. Apasă vuvuzela!
Nu veți fi scoși din joc, puteți rămâne până când îl finalizați. Atenție! Cheia e activă 24h de la activare.
Jocul este recomandat pentru o echipă de maxim 6 jucători. Folosind o cheie de acces, jocul se sincronizează pe maxim 6 dispozitive diferite. Dacă achiziționai mai multe chei de acces, puteți juca mai multe echipe simultan. De accea, experiența poate fi organizată sub forma unui team building virtual.

Cât costă?

ȘI CE PRIMEȘTI

Vrei să te conectezi cu prietenii?

Du-mă la Shop

150 lei/echipă

Preț recomandat pentru o echipă de 2-6 persoane. Joacă cu încă 5 prieteni Partea 1, Partea 2 sau ambele.

60-120 minute de distracție

Unii rezolvă puzzle-urile mai repede, alții mai încet. Vei avea destul timp la dispoziție ca să îl finalizezi.

4-6 dispozitive

Jocul de escape room online se sincronizează automat pe dispozitivele voastre. Recomandăm să utilizați PC/laptop/tabletă.

Joacă cu prieteni/colegi din toată lumea

Jocul de escape room online este disponibil în limbile engleză, franceză, spaniolă și germană.

Joci când vrei

Cumpără cheia acum, joci când vrei. Aceasta este însă activă 24h din momentul activării. Nu este nevoie de rezervare.

Gata de aventură?

Explorează Sectorul X și ajută-l pe roboțelul B.R.U.C.E. să rezolve puzzle-urile interactive.

ACUM ai 2 capitole disponibile ale jocului: Partea 1 și Partea 2

Organizezi un team-building online?

Trimite-ne un mesaj și noi revenim cu o ofertă personalizată pentru nevoile tale.

ro_RO