Warning: The URL http://boxyupdates.com/get/?action=get_metadata&slug=booked&checking_for_updates=1&installed_version=2.4.3 does not point to a valid plugin metadata file. HTTP response code is 409 (expected: 200) in /var/www/html/thedungeon/wp-content/plugins/booked/includes/updates/plugin-update-checker.php on line 245
FAQs - The Dungeon
FAQs

Ce este un Escape Room?

Un joc de escape room (evadare) este o experiență din viața reală în care participanții sunt închiși într-o cameră tematică și trebuie să folosească elemente ale camerei, cunoștințele colective ale grupului și inteligența pentru a descoperi indicii, a rezolva puzzle-uri și a scăpa și / sau a găsi elementul lipsă, în doar 60 de minute. După expirarea timpului, jocul se termină.
Da, jocul de evadare presupune închiderea într-o cameră. Camerele de escape room sunt dotate cu butoane de panică, astfel că puteți ieși oricând, în caz de nevoie, prin simpla apăsare a unui buton.
Întreaga experiență durează în jur de 1h20min. Primele 10 minute sunt destinate explicării regulilor jocului și introducerii în poveste. Apoi aveți 60 de minute ca să evadați din cameră. La final, vom avea o scurtă sesiune de feedback și poze.
Desigur, puteți face rezervări consecutive. Începeți cu jocul mai ușor și continuați cu urnătorul. Dacă sunteți 2 echipe de prieteni/colegi, puteți juca 2 jocuri în paralel. După ce ați evadat, mai puteți juca încă o sesiune. Astfel, puteți schimba camerele și încerca ambele experiențe.
Toate jocurile sunt private, asta înseamnă că va fi doar echipa voastră. E posibil să dați peste vreun personaj dispărut, dar vă asigurăm că e foarte...prietenos 🙂
E minunat dacă veniți echipați cu voie bună, curiozitate și dorință de explorare. Toate elementele de care avei nevoie se regăsesc în joc. Deoarece e un joc de echipă, se bazează pe comunicare, colaborare, logică și creativitate.
Jocurile sunt destinate în principal adulților, dar sunt potrivite și familiilor. În acest sens, recomandăm ca peroanele cu vârsta sub 12 ani să fie însoțiți de un adult.
Da, este nevoie de o rezervare pentru a participa la joc, așa că vă rugăm să o faceți din timp (cu cel putin 3 ore in avans). Vă rugăm să verificați detaliile rezervării, înainte de a o finaliza.
Rezervarea se face cu minim 2 ore înainte de începerea jocului. Rugăm echipa să se prezinte cu 10 minute mai devreme, pentru a le explica regulile jocului. Rezervările se pot face: – direct pe site, intrând pe www.thedungeon.ro în secțiunea Rezervări – telefonic, la 0768247525/ 0785473278 Pentru a face o rezervare online aveți nevoie de un cont pe site. Puteți înregistra un cont nou. După înregistrare, puteți continua să faceți rezervarea.
Nu există impedimente legate de limbă. Comunicarea cea mai importantă are loc între membrii echipei, așa că este important ca tu și prietenii tăi să vă înțelegeți. În cazul echipelor nevorbitoare de limbă română, regulile și indiciile vă vor fi explicate în limba engleză.
Nu, să nu vă imaginați că o să intrați într-o casă a groazei. Puteți păși cu încredere în încăpere, deoarece nu o să vă sperie nimeni. Atmosfera vă poate părea stranie, ciudată, dar nu este cazul să vă alarmați. Nicio persoană nu va fi rănită in timpul jocului. În cazul în care va simțiți inconfortabil, puteti părăsi în orice moment jocul.
ro_RO