Warning: The URL http://boxyupdates.com/get/?action=get_metadata&slug=booked&checking_for_updates=1&installed_version=2.4.3 does not point to a valid plugin metadata file. HTTP response code is 409 (expected: 200) in /var/www/html/thedungeon/wp-content/plugins/booked/includes/updates/plugin-update-checker.php on line 245
Escape the Haunted Forest - The Dungeon
Escape the Haunted Forest

Evadează din pădurea Hoia-Baciu - cea mai bântuită pădure din România

Aventură Outdoor

Experimentează legendele pădurii Hoia-Baciu, într-un joc de aventură prin padure.

Rezolvă provocările

Ți-am pregătit un traseu de explorat, indicii de rezolvat și provocări de îndeplinit.

Evadează cu echipa

Echipează-te cu voie bună, energie și evadează din cea mai bântuită pădure din lume
evadează din pădurea Hoia-Baciu 1
evadează din padurea hoia baciu 2

Un joc de aventură outdoor

 

Evadează din pădurea Hoia-Baciu și petrece timp în natură!

Elibereaza-ti prietenii, cauta indiciile ascunse si gaseste calea de intoarcere spre civilizatie. Foloseste-ti imaginatia, logica si creativitatea intr-un joc plin de adrenalina si suspans. Cum vei reactiona in momentul in care vei ramane singur in padure? Vei reusi sa ramai calm, sa calculezi, sa investighezi? Sau instinctul de conservare va prima? The Dungeon iti ofera sansa de a-ti testa abilitatile in situatii limita.

- va avea loc noaptea, in pădurea Hoia Baciu 🌙 - se desfășoară pe un traseu de aproximativ 5 km 👣 - ți-am pregătit 10 provocări la dispoziție, de rezolvat ✍️📍 - vei avea ocazia să te distrezi cu încă 5 prieteni 🤜🤛 - îți folosești simțul orientării în pădure și îți pui mintea la contribuție 👀 - în timp ce rezolvi indicii, îți vei antrena atât mușchiul minții, cât și mușchii de la picioare 🕵️‍♂️🏃‍♂️🏃 - este un eveniment în aer liber, iar traseul are și porțiuni mai provocatoare.🌳🌳🌳 Experimentează pe pielea ta și înscrie-te cu echipa la evenimentul nostru
Padurea Hoia-Baciu este apreciata in toata lumea. Oameni de stiinta si curiosi vin anual sa o viziteze. Copacii ciudati si atmosfera ciudata, o imbraca intr-un aer misterios. Nu degeaba, unii considera ca ar fi un excelent loc pentru filmari. Asa ca va asteptam la eveniment cu bateriile incarcate, sa surprindeti imagini si filmulete cu batrana padure
Te invit să vii echipat cu mult entuziasm, deschidere și voie bună, dar și cu lanterne, încălțăminte adecvată mersului prin pădure și telefoanele încărcate. Nu vrei să te bazezi doar pe lumina lunii și nici să ratezi ocazia de a surprinde imagini frumoase cu panorame asupra orașului sau apariții curioase prin pădure.
Ti-am pregatit un eveniment in care iti poti depasi aceasta teama, intr-un mod captivant si distractiv. Ce trebuie tu să faci este să vii cu un grup de prieteni și să încerci această experiență într-o zonă sigură a pădurii Hoia-Baciu. Traseul este creat astfel încât să poată fi parcurs cu succes de către oricine, iar voluntarii noștri de pe traseu vă vor mai ghida, în cazul în care aveți impresia că v-ați rătăcit. Vă promitem însă, că nu va fi cazul.
A fost fain si am reusit sa parcurgem tot traseul si sa rezolvam toate provocarile 🙂 Nivelul a fost unul mediu, nu prea complicat. Mi-a placut ca indiciile erau corecte si chiar nu era nicio piesa lipsa din puzzle si nu era nevoie de intervenii sau explicatii din exterior ca sa intelei ce ai de facut
Ioana Bro
Felicitari organizatorilor! Foarte prietenosi, ne-au pus la dispozitie absolut tot ceea ce aveam nevoie si ne-au mai sunat pe traseu ca sa vada daca e totul ok. Organizatorii chiar s-au gandit la toate.Au fost draguti si ne-au avertizat sa ne aducem spray anti-tantari. Nu i-am ascultat, iar acum regret :))
Ioana
Faina ideea sa faci in natura un joc de escape! Iar noaptea e si mai interesant. Locatia a fost frumoasa si chiar spectaculoasa la panorama asupra orasului.
Ioana
Faptul ca erau mai multe echipe prin padure cu lanterne, faceau mai usor de gasit check-pointurile. Si mai puteam trage cu urechea la echipele din fata noastra, ca sa rezolvam mai usor provocarile. Ar fi fost mai dificil putin, daca nu ne intalneam cu echipe pe traseu.
Ioana
Recomand The Dungeon si o astfel de iesire cu prietenii sau un team building cu colegii. Ai parte de o plimbare faina in natura, putin sport si multa distractie!
Ioana

Evadează din pădurea Hoia-Baciu

 

 

Dacă ai dori și tu să descoperi o față nemaivăzută a pădurii Hoia-Baciu, atunci te invit la un eveniment care are loc noaptea și se numește Escape the Haunted Forest. Se desfășoară pe un traseu de aproximativ 5 km și v-am pregătit 10 provocări la dispoziție, de rezolvat. Vei avea ocazia să te distrezi cu încă 5 prieteni, să îți folosești simțul orientării în pădure și să îți pui mintea la contribuție, în timp ce rezolvi indicii. Îți vei antrena atât mușchiul minții, cât și mușchii de la picioare, fiindcă este un eveniment în aer liber, iar traseul are și porțiuni mai provocatoare.

Ce trebuie tu să faci este să vii cu un grup de prieteni și să încerci această experiență într-o zonă sigură a pădurii Hoia-Baciu. Traseul este creat astfel încât să poată fi parcurs cu succes de către oricine, iar voluntarii noștri de pe traseu vă vor mai ghida, în cazul în care aveți impresia că v-ați rătăcit. Vă promitem însă, că nu va fi cazul.

Te invit să vii echipat cu mult entuziasm, deschidere și voie bună, dar și cu lanterne, încălțăminte adecvată mersului prin pădure și telefoanele încărcate. Nu vrei să te bazezi doar pe lumina lunii și nici să ratezi ocazia de a surprinde imagini frumoase cu panorame asupra orașului sau apariții curioase prin pădure.

Experimentează pe pielea ta și înscrie-te cu echipa la evenimentul nostru, Escape the haunted Forest.

evadează din padurea hoia baciu 3
evadează din padurea hoia baciu

Vorbesc spiritele despre Escape the haunted forest

ro_RO