Warning: The URL http://boxyupdates.com/get/?action=get_metadata&slug=booked&checking_for_updates=1&installed_version=2.4.3 does not point to a valid plugin metadata file. HTTP response code is 409 (expected: 200) in /var/www/html/thedungeon/wp-content/plugins/booked/includes/updates/plugin-update-checker.php on line 245
Despre - The Dungeon
Despre

The Dungeon Saga - Capitolul 7

Ce mai cadou! Era anul 2013, când de ziua mea, am incercat un Escape room in altă țară. La noi nu exista încă o asemenea activitate, și nici nu erau prea multe posibilități de petrecere a timpului liber.

Fiind nou absolventă, trebuia să îmi aleg un nou drum în viață sau sa continui in domeniul ingineriei. Nu îmi făceau plăcere orele petrecute intr-o fabrica, așa că am ales ceva nou. Am pornit cu multă emoție, fără experiență, dar cu mult entuziasm, idei trăznite și pasiune pentru jocurile de Escape room. Așa am decis să pornesc într-o aventură care una sa îmi schimbe viața. Așa a apărut primul Escape room din Cluj-Napoca.

Am inceput cu un mic spațiu în subsolul unei clădiri istorice din centrul Clujului. L-am amenajat in stilul anilor ’20, secolul trecut. Lumini pâlpâitoare, puzzle-uri mecanice, indicii misterioase și muzică ce se auzea dintr-un gramofon. Așa i-am surprins pe primii „prizonieri” curioși din laboratorul Savantului Nebun.

Laboratorul Savantului Nebun
Primul escape room din Cluj-Napoca, 2013
Foto: Luciana Vulea

Misiunea era să promovez noul concept de Escape room si să-i fac și pe alții să se îndrăgostească de el. Pot spune că am reușit, deoarece între timp, am creat peste 5 jocuri in locațiile noastre. În timp, tot mai mulți entuziaști au îmbrățișat jocurile de Escape room.

Povestea continuă, la fel și misiunea noastră. Într-o lume impredictibilă, ne adaptăm, creștem și venim cu noi modalități de a te bucura de Escape rooms și jocuri. Ne dorim să îți oferim in continuare experiențe care să îți cultive atenția la detalii și creativitatea. Tu ești eroul într-o poveste atent creată pentru tine și cei dragi.

Inițiativa a venit din dorința de a oferi publicului clujean, o altfel de experiență. Ceva ce nu au mai încercat niciodată. Am întâmpinat la început multe dificultăți – de la a găsi o locație potrivită până la a face conceptul propriu-zis. Primul joc real de room escape din Cluj-Napoca, consider că a adus și un plus de valoare orașului.  Prin acesta, oferim o modalitate inedită de petrecere a timpului liber.
                                                                                               Vancea Ancuța – fondator The Dungeon

the dungeon cluj

Anul acesta, 2020, scriem împreună cu comunitatea The Dungeon Cluj, capitolul 7 din povestea noastră.

Au fost 7 ani plini de aventură, oameni frumoși și experiențe memorabile. Am început cu mult entuziasm, dorință de a împărtăși cu voi pasiunea noastră pentru escape rooms. Dar și puzzle-uri și timp de calitate petrecut împreună cu prietenii. De-a lungul timpului, v-am ”torturat” cu 5 scenarii de escape room, construite în 3 locații diferite. V-am închis în pivnițe și am privit cu sufletul la gură fiecare mișcare, de pe camerele de supraveghere.

Ca și voi, ne-am poticnit pe drum și am cerut indicii de la cei mai pricepuți. Dar de fiecare dată am continuat cursa, pentru că miza cea mai mare nu a fost să evadăm.  Ci să ne bucurăm în continuare de uimirea și bucuria de pe fețele voastre.

                                    Vino în comunitatea The Dungeon

 

The Dungeon Cluj e primul proiect al unui antreprenor la început de drum.

Acum s-a maturizat și deja merge la școală. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără voi, cei aproximativ 50000 de escapologists care ne-au incercat jocurile.
Abia așteptăm să vedem ce ne vor aduce următorii 7 ani, însă ne dorim să creștem în continuare. Și să vă oferim experiențe care să vă încânte mintea și simțurile.

Vă mulțumim din suflet pentru curiozitatea, pasiunea și curajul de a încerca ceva nou. Pentru că faceți parte din comunitatea The Dungeon și pentru că ne acordați încrederea și atenția voastră.

 

Ne plac mințile creative. Am creat experiențele de escape room ca o provocare pentru toți cei cărora le place să-și testeze logica Pentru cei creativi și cei cărora le place să joace în echipă. Ai ce trebuie să evadezi în 60 de minute?

the dungeon cluj 1
the dungeon cluj 2
the dungeon cluj 3
the dungeon cluj 4

Jocuri pentru minți rafinate

Pentru aventuroși

Când a fost ultima dată când ai încercat ceva nou? Ieși din zona de confort și explorează noi aventuri, în timp ce te distrezi cu prietenii. Dacă vrei să fi Sherlock Holmes pentru o oră, atunci această experiență este pentru tine.

Team Buildings

Ești închis într-o cameră tematică împreună cu echipa ta. Cum vei reacționa? Vei organiza echipa sau vei încerca să rezolvi indiciile de unul singur? Demonstreză că ești un team player și descoperă noi abilități, în timp ce gândești outside the box. Acum și în varianta online.

Evenimente Speciale

Sărbătorești un eveniment important? Du evenimentul la nivelul următor, cu un escape room pentru cei dragi. Te putem ajuta să ascunzi cadoul sărbătoritului în joc, inelul de logodnă sau orice idee trăznită ai mai avea. Doar trimite-ne un mesaj pentru o experiență personalizată.

Explorează toate jocurile

Echipa

Ancuta Vancea

Fondator și creator

Ce spun jucătorii

Enjoy the game ! -friendly stuff; - it's a team game with a lot of pressure because we've got a timer; -don't try any shortcut because that gonna ruin the game;
Trek326186
My husband and I really enjoyed this escape room - we did "The Experiment". The atmosphere was suitably creepy - I especially loved the sound effects and all the little details around the room. The puzzles were tough but fair, and there was definitely a little "rush" when we figured them out! The host was very kind and helpful, and overall the experience was really nice.
Tiffany V
I went with few of my friends here, at all games. The games are not too complicated, not too easy. They are just right. The stories are good, too.
Alexandru-Sebastian
Challenging game and quite interesting..This was our first encounter of this kind of game and i can tell you that it was very intense. Very pasionate staff!
Andrew C

ÃŽntrebări frecvente

Dacă nu găsesști aici răspunsul la întrebarea ta, nu ezita să ne scrii
Inițiativa a venit din dorința de a oferi publicului clujean și nu numai, o altfel de experiență, ceva ce nu au mai încercat niciodată. Am întâmpinat la început multe dificultăți – de la a găsi o locație potrivită până la a face conceptul propriu-zis. Prin faptul că am adus la Cluj primul joc real de room escape, considerăm că am adus și un plus de valoare orașului, oferind o modalitate inedită de petrecere a timpului liber.
primul joc de room escape din Cluj-Napoca originalitate, idei inovative și un joc ce aduce în prim plan atenția pentru detalii un joc de team-building menit să accentueze nevoia muncii în echipă o experiență completă ce va face apel la inteligența și creativitatea participanților povești învăluite în mister completate de puzzle-uri atent alese pentru a face povestea un întreg o adevărată provocare pentru toți cei care vizitează The Dungeon o alternativă de petrecere a timpului liber
Misiunea nostră este de a crea un spațiu de relaxare inteligentă. Ne dorim să provocăm oamenii cu puzzle-urile create și să le oferim șansa de a se bucura de munca în echipă. Pornind de la idea că pentru a câștiga e nevoie de un cumul de cunoștințe, ne dorim să face oamenii fericiți, oferindu-le o experiență unică.
Integritate, corectitudine, atenție la nevoile clienților. De asemenea, punem un accent foarte mare pe feedback-ul primit din partea celor care ne vizitează, și ne dorim să creștem și să ne dezvoltăm pe baza a ceea ce ne spun toți cei care trec pragul The Dungeon și acceptă provocările noastre.

Ne vorbește lumea

ro_RO