Warning: The URL http://boxyupdates.com/get/?action=get_metadata&slug=booked&checking_for_updates=1&installed_version=2.4.3 does not point to a valid plugin metadata file. HTTP response code is 409 (expected: 200) in /var/www/html/thedungeon/wp-content/plugins/booked/includes/updates/plugin-update-checker.php on line 245
Politica de anulare a rezervarii - The Dungeon
Politica de anulare a rezervarii

Persoana care a făcut rezervarea o poate anula și este responsabilă de informarea tuturor jucătorilor grupului.

Anularea rezervarii se poate face in urmatoarele conditii:

In cazul in care ati efectuat plata cu cardul pe site-ul thedungeon.ro, banii se pot returna doar in conditiile in care ati anulat rezervarea cu cel putin 24 de ore inainte de data si ora pentru care ati efectuat rezervarea. Daca acest interval nu este respectat, thedungeon.ro isi rezerva dreptul de a nu mai returna contravaloarea rezervarii. Acest principiu se aplica si rezervarilor care au fost efectuate folosind un voucher cadou achizitionat in prealabil. Prin urmare, codul pe care l-ati introdus atunci cand ati facut rezervarea, isi pierde valabilitatea, o data cu validarea acestuia pe site.

In cazul in care ati efectuat rezervarea telefonic si nu vi s-a cerut un avans pentru confirmarea rezervarii, aceasta din urma poate fi anulata cu minim 3 ore inainte de inceperea rezervarii, in mod gratuit.

Pentru grupuri mai mari/team building-uri, vă rugăm să anunțați rezervarea cu cel puțin 24 ore în avans.

In caz de neprezentare, fara a anunta anterior, vi se va retrage dreptul de a mai face o rezervare pe site-ul thedungeon.ro

In cazul in care intarziati, va rugam sa ne anuntati telefonic, in cel mai scurt timp, pentru a nu ne pune in dificultate cu situatia creata. Accesul la joc este permis daca echipa nu intarzie mai mult de 10 minute. In caz contrar, exista 2 posibilitati de gestionare a situatiei:

  1. In cazul in care exista deja o programare facuta ulterior si nu avem camere libere, accesul la joc va fi refuzat. Recomandam efectuarea unei alte rezervari.
  2. In cazul in care locatia este disponibila si nu exista o rezervare imediat urmatoare, accesul este permis, cu suprataxarea rezervarii, in cuantum de 50%. Aceasta taxa se achita pentru rezervarea suplimentara a unei ore de joc.
ro_RO