Warning: The URL http://boxyupdates.com/get/?action=get_metadata&slug=booked&checking_for_updates=1&installed_version=2.4.3 does not point to a valid plugin metadata file. HTTP response code is 409 (expected: 200) in /var/www/html/thedungeon/wp-content/plugins/booked/includes/updates/plugin-update-checker.php on line 245
Politica de livrare - The Dungeon
Politica de livrare

thedungeon.ro nu livreaza nici un fel de produs fizic. Site-ul nostru livreaza electronic confirmari de plată/rezervarii, newslettere, e-books, vouchere sau coduri de reducere pe adresa de email furnizata în momentul confirmarii rezervarii. Voucherele vândute de www.thedungeon.ro sunt în format digital și vor fi transmise clientului în format electronic.

Acestea se livrează instant, din momentul în care vă apare pe ecran mesajul ”Rezervare/achizitionare voucher/abonare confirmata cu succes”, pe adresa de email furnizată. ÃŽn cazul în care acestea nu apar în căsuța Inbox, vă rugăm să verificați în folderul Junk/Spam. Dacă nu ați primit instant emailul nostru, vă rugăm să ne contactați imediat telefonic sau pe email, pentru a putea remedia problema tehnică.

Nu ne asumăm răspunderea pentru completarea greșită a adresei de email sau a numărului de telefon. Suntem însă foarte receptivi în a rezolva orice problemă care ține de comunicare, pentru ca dvs. să intrați în posesia serviciilor dorite.

ro_RO