Warning: The URL http://boxyupdates.com/get/?action=get_metadata&slug=booked&checking_for_updates=1&installed_version=2.4.3 does not point to a valid plugin metadata file. HTTP response code is 409 (expected: 200) in /var/www/html/thedungeon/wp-content/plugins/booked/includes/updates/plugin-update-checker.php on line 245
Termeni si conditii - The Dungeon
Termeni si conditii

Termeni de utilizare ai site-ului thedungeon.ro

Vă rugăm citiți și luați la cunoștință Politica GDPR și Măsurile COVID-19.

Brandul The Dungeon si site-ul thedungeon.ro este proprietatea societatii PROJECT ONE SRL, avand sediul in Cluj-Napoca, str. Luceafarului, nr. 11, ap. 46, CUI 32226341, email: info@thedungeon.ro, telefon +40768247525.

Accesul pe site-ul thedungeon.ro, în vederea efectuării unei rezervari, în vederea înscrierii la evenimente  sau newsletter este permis oricărei persoane fizice sau juridice (denumită în continuare Client), care respectă prezenții Termeni și condiții.

În vederea finalizării cu succes a procedurii de cumpărare, de înscriere la evenimente sau abonare la newsletter, Clientul își asumă obligația de a furniza informațiile care îi sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, pentru a putea mentine legatura de ambele parti.

Site-ul poate fi utilizat de către clienți doar pentru vizionare, rezervare, plată, înscriere la evenimente și pentru recomandarea produselor sau serviciile noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă sau clienților și vizitatorilor.

Pagina cu ”Termeni si Conditii” poate fi modificata in orice moment, pentru a reflecta schimbarile serviciilor sau actualizarea nevoilor clientilor nostri sau conform legislatiei in vigoare, asadar te rugam sa verifici aceasta pagina de fiecare data cand faci o rezervare pe site-ul thedungeon.ro

De asemenea, nu garantam ca prezentul site sau parti ale site-ului vor fi disponibile neintrerupt, din diverse motive tehnice sau operationale.

CONFIRMAREA REZERVARII

ÃŽn cel mai scurt timp, veți primi un email de confirmare a rezervarii, care atestă că jocul este rezervat exclusiv echipei dvs. la adresa punctului de lucru a societatii, la data si ora pe care ati solicitat-o. Acest email de confirmare va fi trimis la adresa cu care v-ati logat pe site sau pe care ne-ati furnizat-o.

ÃŽn cazul în care aveti nelamuriri legate de finalizarea rezervarii, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email, in cel mai scurt timp.

TARIFE SI MONEDA DE TRANZACTIONARE 

Prețul pentru un joc este calculat pe grup, în funcție de numărul de persoane. Contravaloarea rezervarii se va face in RON.

Jucătorii sunt rugați să solicite bonul fiscal și să îl păstreze până la sfârșitul jocului. Dacă chitanța nu este furnizată, jocul este gratuit.

ÃŽn cazul în care doriți emiterea facturii, vă rugăm să ne comunicați acest lucru la începutul jocului și să ne furnizați datele de facturare.

In cazul in care ati rezervat sloturile de la orele 20:30 si 20:45 iar echipa intarzie, se va percepe o taxa de 30 lei/echipa. Multumim pentru intelegere!

REDUCERI 

Oferim reduceri pentru elevi și studenți dacă prezintă cardul de student / elev înainte de începerea jocului.

Dacă aveți vouchere cadou sau de reducere, vă rugăm să prezentați voucherul înainte de începerea jocului.

Dacă pierdeți sau nu prezentați voucherul, nu putem aproba reducerea. De asemenea, voucherele devin nule la pierderea valabilității acestora.

Cupoanele de reducere pot fi utilizate o singură dată și nu se pot cumula cu alte cupoane. Se acordă o singură reducere/joc.

MODALITATI DE PLATA SI FACTURARE

Prețurile afișate pe site sunt exprimate in RON si nu li se va adauga TVA (firma fiind neplatitoare de TVA), conform legislației în vigoare.

Plata se poate face prin oricare dintre următoarele modalități:

  • Online, cu cardul, prin sistemul: Netopia Payments
  • Prin transfer bancar sau OP
  • Cash, la fata locului

Avand in vedere situatia actuala si masurile de prevenire COVID19, recomandam plata online, cu cardul.

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

Vânzătorul va emite către Client o factură pentru serviciile prestate. ÃŽn acest sens, Clientul are obligația de a furniza Vânzătorului toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare. Factura va fi comunicată Clientului în format electronic după efectuarea plății serviciilor comandate.

Servicii si oferte ce vor fi achiziționate cu cardul

thedungeon.ro pune la dispoziția cumpărătorilor posibilitatea de a achiziționa vouchere cadou și de a rezerva experiențe în locațiile fizice ale prestatorului de servicii.

POLITICA DE LIVRARE

thedungeon.ro nu livreaza nici un fel de produs fizic. Site-ul nostru livreaza electronic confirmari de plată/rezervarii, newslettere, e-books, vouchere sau coduri de reducere pe adresa de email furnizata în momentul confirmarii rezervarii. Voucherele vândute de thedungeon.ro sunt în format digital și vor fi transmise clientului în format electronic.

Acestea se livrează instant, din momentul în care vă apare pe ecran mesajul ”Rezervare/achizitionare voucher/abonare confirmata cu succes”, pe adresa de email furnizată. ÃŽn cazul în care acestea nu apar în căsuța Inbox, vă rugăm să verificați în folderul Junk/Spam. Dacă nu ați primit instant emailul nostru, vă rugăm să ne contactați imediat telefonic sau pe email, pentru a putea remedia problema tehnică.


Nu ne asumăm răspunderea pentru completarea greșită a adresei de email sau a numărului de telefon. Suntem însă foarte receptivi în a rezolva orice problemă care ține de comunicare, pentru ca dvs. să intrați în posesia serviciilor dorite.

POLITICA DE ANULARE A REZERVARII

Persoana care a făcut rezervarea o poate anula și este responsabilă de informarea tuturor jucătorilor grupului.

Anularea rezervarii se poate face in urmatoarele conditii:

In cazul in care ati efectuat plata cu cardul pe site-ul thedungeon.ro, banii se pot returna doar in conditiile in care ati anulat rezervarea cu cel putin 24 de ore inainte de data si ora pentru care ati efectuat rezervarea. Daca acest interval nu este respectat, thedungeon.ro isi rezerva dreptul de a nu mai returna contravaloarea rezervarii. Acest principiu se aplica si rezervarilor care au fost efectuate folosind un voucher cadou achizitionat in prealabil. Prin urmare, codul pe care l-ati introdus atunci cand ati facut rezervarea, isi pierde valabilitatea, o data cu validarea acestuia pe site.

In cazul in care ati efectuat rezervarea telefonic si nu vi s-a cerut un avans pentru confirmarea rezervarii, aceasta din urma poate fi anulata cu minim 3 ore inainte de inceperea rezervarii, in mod gratuit.

Pentru grupuri mai mari/team buiding-uri, vă rugăm să anunțați anularea rezervării cu cel puțin 24 ore în avans.

In caz de neprezentare, fara a anunta anterior, vi se va retrage dreptul de a mai face o rezervare pe site-ul thedungeon.ro

In cazul in care intarziati, va rugam sa ne anuntati telefonic, in cel mai scurt timp, pentru a nu ne pune in dificultate cu situatia creata. Accesul la joc este permis daca echipa nu intarzie mai mult de 10 minute. In caz contrar, exista 2 posibilitati de gestionare a situatiei:

  1. In cazul in care exista deja o programare facuta ulterior si nu avem camere libere, accesul la joc va fi refuzat. Recomandam efectuarea unei alte rezervari.
  2. In cazul in care locatia este disponibila si nu exista o rezervare imediat urmatoare, accesul este permis, cu suprataxarea rezervarii, in cuantum de 50%. Aceasta taxa se achita pentru rezervarea suplimentara a unei ore de joc.
FORTA MAJORA

Ne rezervăm dreptul de a anula rezervările făcute de persoane răuvoitoare.

ÃŽn cazul evenimentelor neprevăzute sau a defecțiunilor tehnice, ne rezervăm dreptul de a anula/reprograma o rezervare. Persoana care a făcut rezervarea va fi notificată prin e-mail și / sau telefon. In acest caz, contravaloarea rezervarii achitate cu cardul va fi restituita sau transformata in voucher cadou, pentru a putea fi utilizata ulterior.

RECLAMAÈšII

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei rezervari, aspecte legate de rezervarea efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, fie telefonic, la nr. de telefon 0768247525 fie prin email la adresa info@thedungeon.ro

Nemulțumirea dvs va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email  sau telefonic, în termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucrătoare.

Regulament de participare și reguli generale

Ce este The Dungeon si jocul de escape room?

The Dungeon este un joc real de evadare ce are loc intr-o incapere din care echipa trebuie sa evadeze sau sa gaseasca dezlegarea misterului. Pentru a reusi, acestia vor cauta indicii, obiecte, vor deslusi simboluri, coduri si vor pune cap la cap toate informatiile gasite, folosind munca de echipa.

Game Masterul le va explica aceste reguli jucătorilor, inainte de inceperea jocului. ÃŽn timpul jocului, acesta le va da indicii jucătorilor la cerere sau în funcție de evoluția echipei în joc.

Jocul nu vrea să sperie sau să traumatizeze (fizic sau mental) jucătorii. Puzzle-urile din joc nu necesită forță pentru a le rezolva. Este nevoie de răbdare, concentrare și spirit de observație.

Puzzle-urile nu conțin elemente care ar putea răni fizic jucătorii.

Nu suntem responsabili dacă jucătorii se rănesc singuri (intenționat sau nu) de decorațiuni și nici dacă unii membri ai echipei îi vor speria în joacă pe ceilalți.

ÃŽnainte de începerea jocului, jucătorilor li se arată acest regulament, impreună cu normele de SSM și PSI.

Jocul durează 60 de minute. Dacă echipa nu evadează/nu deslușesc misterul camerei, jocul se termină.

Numărul maxim de jucători este 7. Numărul minim este de 2. ÃŽn cazul in care grupul depășește numărul maxim, recomandăm să se formeze 2 echipe ce vor juca in paralel. Fiecare echipă va juca alt joc, în aceeași locație (în funcție de disponibilitate).

Avem dreptul de a refuza accesul jucătorilor sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Dacă jucătorii distrug elemente ale jocului în mod deliberat, vom apela la poliția locală.

Pentru că ne dorim ca jucătorii să aibă parte de cea mai bună experientă, coechipierii care încearcă să forțeze lacăte fără să urmeze indiciile, vor fi scoși din joc. De asemenea, jucătorii responsabili pentru daunele făcute vor fi încasați o taxă de reparații/înlocuire al obiectului.

Jucătorii trebuie să fie acolo cu 10 minute înainte de începerea jocului, pentru a li se explica regulile jocului. Nu este necesară prezența la locație mai devreme de 10 minute de începerea jocului, deoarece Game Masterul va fi la locație doar pe perioada desfașurării rezervării. Dacă grupul nu este prezent la ora specificată, accesul la joc va fi refuzat.

Jocul poate fi jucat și de persoane care nu vorbesc limba română. Indiciile sunt traduse și în limba engleză.

Jocurile sunt sigure și pentru femeile însărcinate. 

Parcare 

1.Locația pentru jocurile The Experiment și Candy Shop (strada Petru Maior, nr.13).

Locația nu are parcare. Parcarea Primăriei este la 200 de metri (3 minute de mers pe jos).

Vă recomandăm să vă lăsați mașina în parcare pentru a evita evenimente neplăcute (amenzi, remorcare auto).

2. Locația pentru jocurile Crime Scene și The Bunker (str. Observatorului, nr. 90)

Locația dispune de locuri de parcare gratuite.

Accesul in parcarea cu barieră din fața cladirii se face apelându-ne in momentul în care sunteți în fața barierei.

Accesul în parcarea fără barieră se face cotind la dreapta, la 10 m după de stația de autobus.

Accesul în ambele parcări se face în limita locurilor disponibile.

Autorizarea de publicare a materialelor foto/video

Materialele foto/video vor fi făcute doar cu exprimarea acordului ferm al partcipanților. Aceștia își exprimă acordul ca pozele/video-urile sa fie publicate pe pagina de facebook sau instagram al organizatorului. ÃŽnțelg că acestea pot fi folosite pentru promovarea atracției pe canalele de social media ale companiei.

Prin urmare, fără rezerve sau limitări, acord companiei permisiunea de a utiliza, fără taxă, fotografia sau înregistrarea video la discreția companiei, să afișeze fotografia sau înregistrarea video pe site-ul companiei, blogul, social media, la un eveniment sau pentru a fi utilizat într-o prezentare și pentru a distribui materialele pentru orice publicație sau autoritate publica, atunci cand acestea sunt solicitate.

Confidențialitatea experienței/No spoiler alert rule 

Jucatorii au obligația de a păstra confidențialitatea jocurilor, puzzle-urilor, mecanismelor și soluțiilor din camera de evadare. Jucătorii care participă la scenariile The Dungeon au responsabilitatea de a păstra orice informație confidențială referitoare la joc, astfel încat această experiență să poată fi trăită la maximum de orice alt jucător care va rezerva jocul.

Aceștia nu vor fotografia/înregistra video camerele de evadare în timpul jocului, fără acordul explicit al companiei. Materialele realizate la finalul jocului vor fi publicate pe rețelele sociale doar cu acordul companiei.

Declarație pe propria răspundere 

Declar că am am citit cu atenție prezentul ”Regulamentul de participare și reguli generale” și am luat la cunoștință conținutul acestuia. ÃŽnțeleg că dacă aleg să nu particip la experiența The Dungeon, voi notifica cât mai curând personalul prezent în locație și voi ieși din joc. ÃŽnteleg că accesul meu la joc va fi restricționat din moment ce aleg să părăsesc jocul. Am luat la cunoștință că nu-mi va putea fi restituită contravaloarea taxei de intrare, o dată ce aceasta a fost achitată.

Prin confirmarea rezervării, declar in mod electronic că sunt de acord cu politicile si regulile de participare ale The Dungeon, prezentate mai sus. Prin faptul că rezerv experiența în numele altor jucători, declar faptul că aceștia au fost înștiințați, au citit și acceptă termenii și condițiile de participare.

ro_RO