Warning: The URL http://boxyupdates.com/get/?action=get_metadata&slug=booked&checking_for_updates=1&installed_version=2.4.3 does not point to a valid plugin metadata file. HTTP response code is 409 (expected: 200) in /var/www/html/thedungeon/wp-content/plugins/booked/includes/updates/plugin-update-checker.php on line 245
Escape Room Da și Nu pentru începători! - The Dungeon

Escape Room Da și Nu pentru începători!

Escape Room Da și Nu pentru începători!

Camerele de evadare sunt foarte distractive, dar pot fi intimidante pentru jucătorii noi. Primul joc este întotdeauna unul dintre cele mai dificile, pur și simplu pentru că începătorii trebuie să înțeleagă atât de repede pentru a face bine.

În calitate de game master, sunt frecvent întrebat cum jucătorii pot profita la maximum de primele lor jocuri și pot scăpa cu succes. Indiferent dacă ați mai jucat deja sau dacă căutați sfaturi înainte de a vă juca primul joc, iată câteva lucruri de bază în escape room pe care fiecare jucător le va găsi de ajutor.

Da…

 • Planifică-ți bine grupul. Verificați site-ul web al camerei de evadare – majoritatea locațiilor vor lista numărul recomandat de jucători pentru jocurile lor. „Numărul de aur” este adesea o medie ridicată între numărul minim și maxim de jucători pe care camera îi permite
 • Fii pregătit să gândești. Nu există nimic mai rău decât grupurile care refuză să-și folosească creierul. Camerele de evadare sunt puzzle-uri mentale. Așteptați-vă la o rezolvare riguroasă a problemelor!
 • Urmați indiciile care vi se oferă. Când game master-ul tău de joc îți oferă un indiciu, asigură-te că faci cu adevărat ceea ce ți-a spus el să faci! Ai fi surprins câte grupuri se îndepărtează de puzzle-uri pe jumătate terminate, în ciuda faptului că li s-a dat doar un indiciu care detaliază exact ce trebuie să facă pentru a le rezolva,
 • Fii curios. Privește dedesubt, înăuntru și în spatele lucrurilor, cu excepția cazului în care game master-ul ți-a spus în mod special să nu o faci.
 • Gandeste in afara cutiei. Nu vă fie teamă să luați în considerare absolut orice posibilitate – chiar dacă pare imposibil. Lansarea de vrăji cu baghete magice și declanșarea de indicii cu o secvență de note muzicale ar putea părea o nebunie, dar camerele de evadare sunt concepute având în vedere surprize. Încercați absolut totul, indiferent cât de prost sau ciudat v-ați simți. Distrează-te!
 • Vin-o să te distrezi. Nu vă blocați în presiunile autoimpuse de a scăpa sau în grijile de a părea inteligent. Doar distrează-te! Grupurile tind să se descurce mai bine atunci când se distrează decât atunci când sunt plictisiți, supărați sau excesiv de maniacali.

Nu…

 • Nu fii distructiv. Deși ești încurajat să folosești tot ceea ce ți se oferă în cea mai mare măsură pe care ți-o poți imagina, ai grijă să nu spargi nimic. Uneori, elementele de recuzită pot părea că se deschid, dar nu vă clintiți când le încercați. Simțiți-vă liber să faceți o încercare bună, dar niciodată să nu forțați nimic. (Același lucru este valabil și pentru încuietori. Dați încuietorilor o tracțiune fermă la introducerea unui cod, dar nu încercați să-l rupeți.) De asemenea, evitați să demontați lucrurile – scoaterea bateriilor, deșurubarea becurilor și demontarea mobilierului sunt de obicei descurajate.
 • Nu vă certați unul cu celălalt. Acest lucru este descurajator de comun cu familiile care nu au mai jucat niciodată. Rezistați impulsului de a fi frustrat atunci când sunteți confuz sau simțiți că vă descurcați prost. Nu numai că nu te ajută, dar poate, de asemenea, să împiedice ceea ce faceți și să prevină în mod activ progresul.
 • Nu rămâneți blocați în așteptările anterioare. Dacă ați mai jucat în alte jocuri sau ați auzit vreun sfat de la prietenii care au jucat, probabil că aveți câteva idei despre ce ar putea intra în următorul joc. Fii atent: doar pentru că ultimul tău joc a inclus o lumină ultravioletă sau a cerut să găsești o anumită pagină într-o carte, nu înseamnă că fiecare joc o va face.
 • Nu încercați să ghiciți coduri. Adesea, în grupurile de începători, o persoană se va așeza la un singur lacăt pentru care nu are informații relevante și doar va încerca să ghicească codul fără niciun rezultat.
 • Nu fii un lup singuratic. Două sau mai multe creiere sunt aproape întotdeauna mai bune decât unul. Dacă găsiți informații potențial utile, asigurați-vă că toată lumea le cunoaște și nu încercați să rezolvați singur ceea ce credeți a fi un puzzle crucial dacă puteți ajuta.

În general, cel mai util sfat pe care îl pot da noilor veniți este să vină gata să se distreze jucând un joc în echipă! . În cele din urmă, experiența ta merită mai mult dacă te distrezi și eșuezi decât dacă lupți tot timpul și scapi.

Articol redactat de Rațiu George Andrei

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_US