fbpx

4 situatii memorabile, la un joc de room escape!

Un joc de room escape este creat ca să ofere jucătorilor o experiență unică și antrenantă!

Decorul, povestea, puzzle-urile, Game Master-ul. Toate aceste elemente formează un mediu creativ și original în care să petreci cu prietenii sau familia o oră din viață.

Dar atunci când acest mediu se întâlnește cu ingeniozitatea jucătorilor, rezultatele sunt de-a dreptul memorabile!

În cei 5 ani de organizat jocuri de room escape indoor și outdoor (jocuri mobile, escape la pădure etc.) am fost surprinși plăcut de multe propuneri.Noi le-am acceptat cu drag și am fost ”complici” la surprizele pregătite de jucători.  Astăzi îți prezentăm 4 din ele.

  1. Vrei să fii soția mea?

Aparent mergi cu persoana iubită ca să încercați o activitate nouă, cum ar fi un joc de room escape. De fapt, inelul se ascunde printre indicii, la ieșire așteaptă o inimă roșie mare, iar cineva este pregătit să filmeze momentul.

TuriÈ™tii străini în mod special au apelat la această modalitate inedită de cerere în căsătorie. Rezultatul a fost de fiecare dată un mare ”DA”. 🙂

  1. Nașii buni la room escape se găsesc

Acum că lucrurile sunt clare, iar nunta se apropie găsirea nașilor poate fi un lucru dificil sau presant. Nu și când o faci într-un mod diferit de ceilalți!

Am avut la un moment la #CrimeScene un cuplu de viitori miri care s-a asigurat că au o oră la dispoziție ca să-și întrebe prietenii dacă vor să le fie nași. Printre puzzle-uri diverse și presiunea timpului a venit și răspunsul pozitiv pe care îl așteptau.

  1. Distracție, la petrecerea burlacilor

Mergând mai departe pe firul căsătoriei, am avut mai mulți burlaci și burlăcițe care s-au ”încălzit” înainte de petrecere , cu un joc de room escape la The Dungeon.

Au venit cu multă voie bună și tricouri tematice.

A rezultat multă distracÈ›ie, iar jucătorii s-au arătat încântaÈ›i de timpul de calitate pe care l-au petrecut în temniÈ›ele noastre. 🙂

  1. Complot cu Game Masterul

Am avut odată un bunic care a rezervat un joc pentru că nepotul ui își sărbătorea ziua de naștere. Băiatul nu mai fusese niciodată la un room escape. Bunicul a considerat că și felul în care îi oferă experiența e important, nu doar experiența în sine.

Așa că a ”complotat” cu Game Master-ul care s-a dat drept angajat la cafeneaua prietenilor noștri de la Q Caffe și s-a oferit să le facă turul unei crame vechi de 100 de ani, aflată la subsol.

Băiatul a fost încântat, iar mai apoi a aflat că e închis alături de bunicul și familie, iar timpul de evadare e limitat la o oră.

Bravo, bunicule! I-ai oferit nepotului tău o experiență memorabilă, de ziua lui!

50- 50

Ne place să spunem că la The Dungeon se aplică principiul 50-50. Jocul și mediul pe care le punem la dispoziție sunt 50 % din experiență. Ceilalți 50 % depind de creativitatea, umorul și implicarea jucătorilor.

Noi suntem deschiÈ™i să fim ”complici” pentru orice idee de scenariu inedit care să se integreze sau să completeze unul din jocurile noastre. 🙂

Noi te provocăm cu alte câteva situații:

-Dă de veste soțului că va fi tătic

– Spune-i soÈ›ului/familiei/prietenilor dacă va fi băiat sau fată.

– ÃŽntâlneÈ™te-te cu o persoană dragă pe care nu ai mai văzut-o de mult, într-un cadru inedit, fără ca el/ea să È™tie iniÈ›ial despre ce e vorba.

– provoacă-È›i echipa la un teambuilding spontan

– oferă-i copilului tău o experiență memorabilă de ziua lui de naÈ™tere, alături de prietenii lui.

Lista poate continua…

Ideea e simplă: un joc de room escape este doar începutul pentru o experiență memorabilă!

Ce se întâmplă mai departe ține doar de creativitatea și dorința ta de a face ceva diferit și distractiv alături de oameni dragi.

AÈ™adar, te aÈ™teptăm cu drag la The Dungeon! PoÈ›i aplica aceste sugestii È™i altele venind direct în locaÈ›iile noastre. De asemenea, dacă ai fost deja la noi È™i vrei doar să faci o surpriză inedită cuiva drag È›ie poÈ›i să achiziÈ›ionezi un voucher cadou È™i să îl oferi. Apoi ne dai scenariul È™i noi ne ocupăm de implementare. 🙂

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.