Warning: The URL http://boxyupdates.com/get/?action=get_metadata&slug=booked&checking_for_updates=1&installed_version=2.4.3 does not point to a valid plugin metadata file. HTTP response code is 409 (expected: 200) in /var/www/html/thedungeon/wp-content/plugins/booked/includes/updates/plugin-update-checker.php on line 245
4 situatii memorabile, la un joc de room escape! - The Dungeon

4 situatii memorabile, la un joc de room escape!

Un joc de room escape este creat ca să ofere jucătorilor o experiență unică și antrenantă!

Decorul, povestea, puzzle-urile, Game Master-ul. Toate aceste elemente formează un mediu creativ și original în care să petreci cu prietenii sau familia o oră din viață.

Dar atunci când acest mediu se întâlnește cu ingeniozitatea jucătorilor, rezultatele sunt de-a dreptul memorabile!

ÃŽn cei 5 ani de organizat jocuri de room escape indoor și outdoor (jocuri mobile, escape la pădure etc.) am fost surprinși plăcut de multe propuneri.Noi le-am acceptat cu drag și am fost ”complici” la surprizele pregătite de jucători.  Astăzi îți prezentăm 4 din ele.

  1. Vrei să fii soția mea?

Aparent mergi cu persoana iubită ca să încercați o activitate nouă, cum ar fi un joc de room escape. De fapt, inelul se ascunde printre indicii, la ieșire așteaptă o inimă roșie mare, iar cineva este pregătit să filmeze momentul.

Turiștii străini în mod special au apelat la această modalitate inedită de cerere în căsătorie. Rezultatul a fost de fiecare dată un mare DA. 🙂

  1. Nașii buni la room escape se găsesc

Acum că lucrurile sunt clare, iar nunta se apropie găsirea nașilor poate fi un lucru dificil sau presant. Nu și când o faci într-un mod diferit de ceilalți!

Am avut la un moment la #CrimeScene un cuplu de viitori miri care s-a asigurat că au o oră la dispoziție ca să-și întrebe prietenii dacă vor să le fie nași. Printre puzzle-uri diverse și presiunea timpului a venit și răspunsul pozitiv pe care îl așteptau.

  1. Distracție, la petrecerea burlacilor

Mergând mai departe pe firul căsătoriei, am avut mai mulți burlaci și burlăcițe care s-au ”încălzit” înainte de petrecere , cu un joc de room escape la The Dungeon.

Au venit cu multă voie bună și tricouri tematice.

A rezultat multă distracție, iar jucătorii s-au arătat încântați de timpul de calitate pe care l-au petrecut în temnițele noastre. 🙂

  1. Complot cu Game Masterul

Am avut odată un bunic care a rezervat un joc pentru că nepotul ui își sărbătorea ziua de naștere. Băiatul nu mai fusese niciodată la un room escape. Bunicul a considerat că și felul în care îi oferă experiența e important, nu doar experiența în sine.

Așa că a ”complotat” cu Game Master-ul care s-a dat drept angajat la cafeneaua prietenilor noștri de la Q Caffe și s-a oferit să le facă turul unei crame vechi de 100 de ani, aflată la subsol.

Băiatul a fost încântat, iar mai apoi a aflat că e închis alături de bunicul și familie, iar timpul de evadare e limitat la o oră.

Bravo, bunicule! I-ai oferit nepotului tău o experiență memorabilă, de ziua lui!

50- 50

Ne place să spunem că la The Dungeon se aplică principiul 50-50. Jocul și mediul pe care le punem la dispoziție sunt 50 % din experiență. Ceilalți 50 % depind de creativitatea, umorul și implicarea jucătorilor.

Noi suntem deschiși să fim ”complici” pentru orice idee de scenariu inedit care să se integreze sau să completeze unul din jocurile noastre. 🙂

Noi te provocăm cu alte câteva situații:

-Dă de veste soțului că va fi tătic

– Spune-i soțului/familiei/prietenilor dacă va fi băiat sau fată.

– ÃŽntâlnește-te cu o persoană dragă pe care nu ai mai văzut-o de mult, într-un cadru inedit, fără ca el/ea să știe inițial despre ce e vorba.

– provoacă-ți echipa la un teambuilding spontan

– oferă-i copilului tău o experiență memorabilă de ziua lui de naștere, alături de prietenii lui.

Lista poate continua…

Ideea e simplă: un joc de room escape este doar începutul pentru o experiență memorabilă!

Ce se întâmplă mai departe ține doar de creativitatea și dorința ta de a face ceva diferit și distractiv alături de oameni dragi.

Așadar, te așteptăm cu drag la The Dungeon! Poți aplica aceste sugestii și altele venind direct în locațiile noastre. De asemenea, dacă ai fost deja la noi și vrei doar să faci o surpriză inedită cuiva drag ție poți să achiziționezi un voucher cadou și să îl oferi. Apoi ne dai scenariul și noi ne ocupăm de implementare. 🙂

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO