fbpx

Jocurile de escape room, un nou tip de team building

room 9

Noi construim experiențe! Construim un cadru de relaxare inteligentă și o modalitate unică de a petrece timpul liber.

”The Dungeon” este primul joc real de room-escape (evadare) din Cluj-Napoca. Acesta este un joc de puzzle și se adresează atât tinerilor cât și adulților de toate vârstele.     Provoacăm echipele să caute și să descopere indicii, să descifreze coduri, să găsească soluții și să dezlege mistere cu scopul de a evada. Jocul este unul de echipă iar comunicarea, ingeniozitatea, spiritul de echipă și atenția pentru detalii reprezintă atuul pentru a scăpa în timpul alocat. Echipa are la dispoziție o oră pentru a rezolva puzzle-urile și pentru a pune cap la cap toate indiciile, dar și pentru a elimina pistele false.

Genul acesta de joc înglobeaza două concepte psihologice ce fiecare om le găsește irezistibile: misterul și imprevizibilitatea. E iîn natura noastră să ne placa să fim surprinsi, să nu știm ce ne așteaptă, iar acest joc vă oferă aceastaă experiență.

Jocurile create de noi vă poartă într-o lume de mister, în care voi, împreună cu coechipierii voștri trebuie să vă puneți mintea la contribuție pentru a descifra indiciile lăsate în cameră.

Timp de o oră, veți fi protagoniștii acestui joc real de evadare, prinși în interiorul unei încăperi proiectată special pentru a vă testa munca în echipă și pentru a vă oferi o experiență reală care vă va face să vă bată inima mai repede, sângele să vă alerge prin vene și mintea să vă lucreze la intensitate maximă. Este o experiență profundă și un remediu perfect pentru stresul și monotonia vieții cotidiene.

De ce o să vă placă?

Pentru că, așa cum am mai zis, nu e vorba de ceva previzibil și banal. Probabil e ceva nou pentru mulți dintre voi, e ceva ce nu aveți cum să anticipați și nu aveți cum să vă faceți planuri. E ceva spontan.

ÃŽn plus, indiciile sunt foarte interesante iar locul este foarte bine amenajat. Chiar am investit mult timp și pasiune în a decora locul ca să arate cât mai real. De exemplu, avem niște uneltele medicale care sunt luate dintr-un târg de vechituri și chiar au fost folosite acum zeci de ani pentru a trata pacienți.

Ideea e că totul este foarte bine gândit pentru a vă face curioși și pentru a vă captiva atenția.

De ce este acest tip de activitate potrivită pentru team-building? 

Jocul este o activitate interactivă și captivantă, plină de provocări și care implică creativitate în a rezolva problemele pe care echipa le întâmpină. Echipa trebuie să decidă modul în care abordează rezolvarea fiecărui puzzle și să atribuie responsabilități astfel încât fiecare membru să fie implicat. Membrii echipei vor trebui să preia inițiativa, dar în același timp să lucreze în echipă, pentru că doar împreună vor reuși. Jucătorii vor trebui să comunice, să coopereze și să-și coordoneze în mod eficient căutarea astfel încât să reușească să evadeze înainte ca timpul să expire.

Ce vă propunem? 

Team-building-uri personalizate. 

Jocurile noastre sunt o modalitate ideală de a testa ideea de lucru în echipă. Luand in considerare interactivitatea și dinamismul pe care le oferă jocurile, participanții vor fi prinși în mrejele poveștilor misterioase și vor trebui să facă apel la spiritul de echipă, la comunicare și la abilitățile pe care le are fiecare, pentru a scăpa. Este o activitate captivantă dar și relaxantă, în timpul căruia vă puteți testa abilitățile împreună cu colegii.

Pentru oferte personalizate vă rugăm să ne contactați.

Creativitate

Toate puzzle-urile pe care le avem sunt originale și sunt pe deplin realizate de echipa noastră. Cei care doresc sa testeze jocurile noastre intră într-un spațiu creativ unde instinctul și inteligența primează. Ne dorim să oferim oamenilor o modalitate inteligentă de relaxare și de aceea ne place să implementăm întotdeauna idei noi și originale și care testează reacțiile clienților noștri în diferite condiții.

Provocare

Jocurile sunt gândite în așa fel încât aceia care ajung la The Dungeon sunt provocați să încerce experiențe extreme. Camera întunecată și rece este combinată perfect cu atmosfera misterioasă. Și, de asemenea, puzzle-urile inteligente vă provoacă constant la un test sub presiune. 

Unde? ÃŽn locațiile noastre, în natură cu un joc de escape outdoor sau ne deplasăm cu jocuri mobile la locațiile voastre.

The Dungeon este un joc unic care vă stimulează imaginația, este o activitate dinamică care vă oferă șansa să fiți parte din poveste și să experimentați senzația unui joc real, să descoperiți mistere și să rezolvați puzzle-uri interesante. Dacă vă plac misterele și v-am stârnit curiozitatea, atunci formați-vă echipa și haide-ți la primul joc de evadare din Cluj-Napoca!

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO