fbpx

Vei tu fi prizonierul sau cobaiul din Laboratorul Savantului Nebun?

Cu toÈ›ii avem secrete! Unii dintre noi nu reuÈ™esc să le È›ină prea mult aÈ™a pentru că le-o ia gura pe dinainte…dar alÈ›ii reuÈ™esc să ascundă în fiinÈ›a lor ( sau în subsolul casei) lucruri teribile. 

Dacă nu le acorzi atenție sau n-ai prezență de spirit să intervii repede, aceste secrete te ajung din urmă și te prind în ghearele lor…

Pe această idee am construit The Experiment, primul joc de Room Escape din Cluj-Napoca și primul scenariu marca The Dungeon.

Să spunem că ai rezervat un joc pentru 2-6 persoane aici. Ce se întâmplă mai departe?

Imediat ce intri alături de echipa ta în subsolul de pe strada Petru Maior, nr 13, din Cluj-Napoca veÈ›i fi pentru o oră protagoniÈ™tii unei poveÈ™ti sumbre iniÈ›ial, dar plină de mister È™i adrenalină: 

Suntem în anul 1940. Un bătrân de viță nobilă, cunoscut în orașul și regiunea lui pentru inteligența, charisma și succesul lui în domeniul științific ascunde în subsolul casei lui un secret teribil…

Aici are un laborator în care face experimente bolnave pe oameni…prizonieri pe care fie îi prinde È™i îi aduce aici cu forÈ›a fie îi atrage în capcană pentru ca ulterior să-i prindă. 

Bătrânul e È›icnit! ÃŽÈ™i spune Savantul Nebun! GăseÈ™te plăcere în a-i tortura pe prizonieri prin tot felul de mijloace creative. Pe unii îi lasă să scape doar ca să se amuze, pentru ca apoi să-i prindă din nou È™i să-i reducă la tăcere…Ceea ce puÈ›ini È™tiu e că Savantul Nebun a instalat în laboratorul lui subteran un sistem de capcane È™i mecanisme ca să vă È›ină prizonieri pentru totdeauna. 

Ceea ce nu È™tie el e că metodele lui nu sunt de neînvins dacă tu È™i colegii tăi de echipă vă miÈ™caÈ›i repede È™i inteligent. ÃŽi puteÈ›i sabota capcanele È™i descifra enigmele din laboratorul subterna. Pentru asta aveÈ›i mai puÈ›in de 1 oră, timpul în care e plecat de obicei. 

Ce ”mici secrete” îți putem dezvălui despre The Experiment?

  • e un joc foarte provocator, cu nivel ridicat de dificultatle care îți iti pune roÈ›itele inteligenÈ›ei in miscare
  • devine È™i mai dificil cand e jucat de catre grupuri mari, deoarece fiecare vine cu o parere iar ideile salvatoare e posibil sa fie puse mai tarziu in aplicare
  • Suprinzator: anumite elemente care tin de decor si de puzzle-uri te surprind placut si iti provoaca senzatii puternice; nu te astepti să se intample anumite lucruri, dar aici nu putem da spoilere. 🙂 
  • Timpul zboara repede pentru ca puzzle-urile sunt antrenante si te tin in priza
  • Toata atmosfera iti creaza senzatia ca faci parte din povestea pe care È›i-am spus-o adineauri. Mai mult va exista acel sentiment enervant ca personajul malefic, Savantul Nebun e pe cale sa se intoarca in orice clipa. 
  • Ultimele minute din joc creeaza o frenezie printre jucatori, cuprinsi de emotia evadarii si de intentia de a evada la timp. 
  • The Experiment îți oferă satisfacÈ›ia  rezolvarii puzzle-urilor dificile cand echipa e unita si comunica foarte bine
  • îți oferă posibilitatea dezvoltarii abilitatilor de lider atunci cand echipa e mai mare (3-6 persoane) si trebuie coordonata.
  • Dezvoltă comunicarea, lucrul în echipă È™i încrederea reciprocă între jucători.
  • Fiecare membru al echipei are sansa de a-si testa abilitatile. Unele puzzle-uri sunt construite in asa fel incat  doar unul din jucatori are abilitatea sau intelegerea de a-l rezolva. Cine-i supereoul acum?

Recomandăm The Experiment grupurilor de 4-6 persoane, dar nu È™i copiilor cu vârste sub 14 ani (atmosfera È™i decorul ar fi mai înfricoșătoare pentru ei). 

AÈ™adar nu ne mai rămâne decât să te invităm alături de prieteni, în Laboratorul Savantului, într-o lume secretă în care È™tiinÈ›a, misterul È™i pericolul fac echipă bună. 

Veți fi voi prizonierii/cobaii Savantului Nebun sau veți avea satisfacția unei evadări pline de suspans?

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.